Медовина Meadly в мрежата на Authentic Drinks – online shop

Медовина Meadly online!

С радост обявяваме, че медовина Meadly попадна в селекцията на Authentic Drinks и вече може да закупите нашата медовина само с няколко клика!

Authentic Drinks дистрибутират само висококачествено шотландско уиски и бира. За нас е чест медовина Meadly да е част от асортимента на Authentic Drinks.

Поръчайте тук!

Authentic Drinks („Автентични питиета“) имат богат опит в подбора на висококачествени алкохолни напитки и са основни дистрибутори на шотландското уиски Loch Lomond – компания, посветена на автентичното уиски. Групата на Loch Lomond притежава малката дестилационна Littlemill, за която се знае, че е сред най-старите в страната на Клейморите. Основана през 1772г. от Джордж Бюканън от Гласгоу, Littlemill е построена върху много по-стара пивоварна, чиито корени могат да се проследят до 14в. Тази приемственост кара някои изследователи да направят по-сериозно проучване и това предизвиква интерес у списание Forbs, които излязоха с материал по темата.

Дестилационната Littlemill е построена върху стара пивоварна от 14в.

Регионът е популярен не само с автентичното си уиски, но и с високия клас бира, който се произвежда там и до днес. Приемствеността и традицията в производството на напитки превръщат Loch Lomond в център на качествената бира и уиски в Шотландия.

Пивоварната Loch Lomond и дестилационната Loch Lomond Group са две независими компании, обединени от традицията на своята земя и източника на вода за производството. Профилът на водата е от изключителна важност за пивоварството и в голяма степен определя вкуса на бирата и стиловете бира, които могат да бъдат варени на дадена локация. Ето защо пивоварната Loch Lomond залага на твърди IPA, Imperial IPA, APA и дори по-слабо алкохолните им предложения от 3,7%-4% носят наситения характер на IPA, макар да са значително по-пивки.

 

Добавяне на хмел за варене на бирата Loch Lomond. Източник: fb.com/LochLomondBrewery

Последвайте пивоварна Loch Lomond във фейсбук тук!

Научете повече за дестилационната Loch Lomond Group тук!