Сладка медовина Meadly

Сладка медовина Meadly
Сладка медовина Meadly

Сладката медовина на Meadly е еликсир за тялото и душата. Меденият ѝ вкус и аромат завладяват сетивата, а златистият ѝ цвят е наслада за окото. Класическа сладка медовина с 11% алкохолно съдържание.

ПОРЪЧАЙ ТУК!


Пчелата и Цветето на Живота


Съществува символ, плод на съвършена геометрия. Той съпътства човечеството от незапомнени времена – Цветето на Живота. Съставено от припокриващи се кръгове, то е универсален естетически мотив, впечатлил дори самия Леонардо да Винчи. Понякога изрисувано за украса, а друг път използвано като средство за изчисляване на пропорциите на архитектурни елементи и шедьоври на изкуството, Цветето на Живота се открива в много култури. Разпространението му не е било възпрепятствано от религиозни или политически граници.


Хармоничната му форма ни кара да съзерцаваме Природата и да вникнем в нейните вечни закони – много по-силни от всичко, което човек някога ще изгради. Да мислим за нейното Съвършенство.

За да направят мед, пчелите пият от нектара на хиляди цветя. Готовият мед се съживява от нашите дрожди, които го превръщат в медовина. Ние поддържаме жива традицията на медоварството.

Затова пчелата на Meadly избра Цветето на Живота и събра неговия сладък нектар в нашата медовина.

ПОРЪЧАЙ ТУК!

Имате ли навършени 18 години, за да пиете медовина?
Да, имам Не, нямам