Фестивална медовина Lost Age от Meadly

Медовина Meadly ще бъде представена на фестивала Lost Age от 21 до 23 юни в Пловдив.

На Младежкия хълм, близо до изградената сцена, организаторите отделиха място, където „Странстващата бъчва“ ще разположи демонстрационната си средновековна кухня.

Фестивална медовина Lost Age от медоварна Meadly

Точно там ще откриете и фестивалната медовина Meadly – Lost Age!

Най-емблематичната напитка на средните векове ще се лее на тридневния празник на фантазията. Ще чуете музикални групи от страната и чужбина, между които pagan metal пионерите от Vrani Volosa, мистичните Irfan, Velian, Bolg, Ksana и още много други.

Вижте промо-клип на фестивала ТУК!

Освен тематична музика, на място ще може да се запознаете с различни групи за исторически реконструкции, да присъствате на образователни семинари, да играете бордови игри и игри за сръчност.

Едно от новите заглавия – Lastichè, ви предизвиква с бързина и точност. Базирана на стара френска игра, Lastichè ще ви изправи на двубой срещу съперник, който ви обстрелва с майсторски изработени дървени пулове през „крепостната стена“. След проведения турнир по Lastichè в бар Абордаж, София, и редица други надигравания, е време играта да бъде представена отново и в родния си Пловдив.

Фестивалната медовина Meadly е направена с двойна доза мед, половината от който е добавен след ферментацията, за да се усеща не само сладостта, но и истинския му вкус.

 

„Събудете магията в себе си“

Tова е мотото на Lost Age. Тук сме да помогнем да се случи!

 

Имате ли навършени 18 години, за да пиете медовина?
Да, имам Не, нямам